Theo Francken, burgemeester Lubbeek.
Volledig scherm
Theo Francken, burgemeester Lubbeek. © Vertommen

Bezinningsmoment op 19 november in zaal Libbeke

LubbeekHet Lokaal bestuur van Lubbeek wil stilstaan bij de verliezen die geleden zijn door corona, het verdriet en de eenzaamheid die het gevolg zijn van de epidemie. “We willen ook vol bewondering en verwondering stilstaan bij de inzet van het zorgpersoneel, de talrijke vrijwilligers, en allen die onze (kleine) wereld toch draaiend hielden”, klinkt het.

  1. Zesendertigste ICT-praktijkdag lokt meer dan duizend leerkrachten: “A.I.-toepassingen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijs”
    Leuven

    Zesender­tig­ste ICT-praktijk­dag lokt meer dan duizend leerkrach­ten: “A.I.-toepassin­gen als ChatGTP zijn niet meer weg te denken uit het hedendaag­se onderwijs”

    Op UCLL-campus Proximus vond voor de 36e maal de ICT-praktijkdag plaats. 1050 leerkrachten en informaticacoördinatoren maakten de hele dag lang kennis met de allernieuwste onderwijstechnologieën in het veld. Ook te gast was Vlaams minister van onderwijs Ben Weyts (N-VA), die aankondigde één miljoen euro te investeren in ICT-bootcamps voor scholen, verzorgd door Fourcast.