De bloemetjeswijk in Lovendegem, waar er zal gewerkt worden in het zuidelijk deel, meer bepaald in de Eglantier, Jasmijn-, Salvia-, Mimosa-, Begonia- en Azaleastraat.
Volledig scherm
De bloemetjeswijk in Lovendegem, waar er zal gewerkt worden in het zuidelijk deel, meer bepaald in de Eglantier, Jasmijn-, Salvia-, Mimosa-, Begonia- en Azaleastraat. © Repro GRG

Bloemetjeswijk moet nog jaar wachten op einde werken

LOVENDEGEMDit voorjaar start de tweede en laatste fase van de heraanleg van de Bloemetjeswijk. De rioleringswerken hadden eigenlijk vorig jaar al afgerond moeten zijn, en zullen nu in 2019 klaar zijn. "Het duurt wat langer omdat het bestek is aangepast", zegt schepen Ivan Goethals (CD&V). Dit moet vermijden dat -zoals eerder wel gebeurde- alle straten tegelijkertijd onbereikbaar zijn.

  1. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: “Geheim huwelijk van N-VA en Vooruit is grootste publieke geheim van Wetstraat”
    117

    CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: “Geheim huwelijk van N-VA en Vooruit is grootste publieke geheim van Wetstraat”

    Volgens CD&V-voorzitter Sammy Mahdi bestaat er een “geheim huwelijk” tussen N-VA en Vooruit en is dat “het grootste publieke geheim van Wetstraat”. Dat heeft hij gezegd aan VTM Nieuws. Ook gisteren op een CD&V-congres in Gent maakte hij daar al een toespeling op en noemde hij zijn partij het enige alternatief voor de “roodgele combine” tussen N-VA en Vooruit, die volgens hem alleen zal leiden tot meer wantrouwen en overheidsbetutteling.