vogelopvangcentrum in Malderen
Volledig scherm
vogelopvangcentrum in Malderen © Marc Baert

Zondag opendeurdag bij VOC Malderen

londerzeelAltijd al eens willen weten hoe het VOC er aan de binnenkant uitziet? Of weet je dat al en heb je zin in een bezoekje en een lekkere pannekoek? Rep je zondag dan naar Malderen.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. VOC Malderen zal jaarlijkse steun krijgen van Vlaanderen: dit jaar voor het eerst 6.355 euro
  londerzeel

  VOC Malderen zal jaarlijkse steun krijgen van Vlaanderen: dit jaar voor het eerst 6.355 euro

  Vlaams dierenminister Ben Weyts voorziet voor het eerst structurele steun voor erkende dierenasielen. “Voor onze gemeente komt het Vogelopvangcentrum in Malderen in beeld”, zegt raadslid Sanne Eeckelers (N-VA). Dit jaar krijgt het VOC een budget van 6.355 euro. “Elk jaar kan dat schommelen op basis van de opvangcapaciteit die ze voorzien en het aantal effectief opgevangen dieren.”