Winterhappening Londerzeel
Burgemeester Conny Moons, schepenen Els Van den Broeck, Dimitri Robbyns en Greet Segers heffen samen met kinderburgemeester Lemlem Spiessens, Kim Van den Elsen (Café-Bar ‘t Centrum) en Gregory Camerlinck (Café-Bar ‘t Centrum)
Volledig scherm
Winterhappening Londerzeel Burgemeester Conny Moons, schepenen Els Van den Broeck, Dimitri Robbyns en Greet Segers heffen samen met kinderburgemeester Lemlem Spiessens, Kim Van den Elsen (Café-Bar ‘t Centrum) en Gregory Camerlinck (Café-Bar ‘t Centrum) © gemeente Londerzeel

Winterhappening gaat van start in Londerzeel

londerzeelBurgemeester, kinderburgemeester en schepencollege doen eindejaarsverlichting ontbranden. Vanaf nu staan gezelligheid, buitenactiviteiten en de lokale horeca weer wat extra in de kijker.

 1. Bestelwagen belandt op zijn zij: chauffeur (22) gewond naar het ziekenhuis
  Puurs-Sint-Amands

  Bestelwa­gen belandt op zijn zij: chauffeur (22) gewond naar het ziekenhuis

  Op de Rijksweg (N16) in Puurs-Sint-Amands ter hoogte van farmaceutisch bedrijf Pfizer is vrijdagochtend een bestelwagen op zijn zij beland. Het ongeval gebeurde in de richting van Willebroek. De chauffeur, een 22-jarige man, raakte daarbij lichtgewond. Hij moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het ongeval was er geen ander voertuig betrokken.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).