VOC Malderen
Volledig scherm
© VOC Malderen

Voortaan kan je egels met trackingnummers spotten: “Deel van onderzoek om gedrag en leven van beestjes in kaart te brengen”

MalderenHet VOC in Malderen is één van de dierenopvangcentra dat zich mee inzet voor het onderzoek naar het gedrag en leven van egels. Ze brengen kentekens met een volgnummer aan op de stekels van de egels die ze weer vrijlaten in de natuur. Zo kunnen de diertjes gevolgd worden. Ze roepen nu mensen op om het nummer in te geven op de website egelsvolgen.be wanneer ze er eentje spotten in hun straat of tuin.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).