SK Londerzeel viert zaterdag feest.
Volledig scherm
SK Londerzeel viert zaterdag feest. © DBS

Voetbalclub SK Londerzeel viert 90-jarig bestaan

Voetbal SK Londerzeel viert dit weekend feest. De club bestaat 90 jaar en dat wordt op zaterdag 25 mei uitgebreid gevierd. Iedereen wordt ook betrokken bij ‘KLSK 90’: van medewerkers tot supporters. Op het programma staan een receptie aangeboden door de club en een heerlijk feestmenu gevolgd door een leuke dansavond met DJ.

  1. De coronacijfers in Londerzeel van zaterdag 10 oktober

    De coronacij­fers in Londerzeel van zaterdag 10 oktober

    In Londerzeel zijn er op één dag 6 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 36 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Londerzeel op 191 te liggen. Omdat Londerzeel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Londerzeel van vrijdag 9 oktober

    De coronacij­fers in Londerzeel van vrijdag 9 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Londerzeel minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 36. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Londerzeel op 191 te liggen. Omdat Londerzeel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.