(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Getty Images

Versier jij ook je woonst om de kinderen het leukste griezeljaar te bezorgen?

LonderzeelGeen ‘snoep of je leven’ dit jaar, maar wees gerust: het zal griezelen in de Londerzeelse straten! Verkleed jezelf als griezel en ga op pad met het bingospel. Of durf je niet?

 1. Oppositie en meerderheid zijn het eens over nieuwe kasseien: “Maar de riolering links laten liggen is nalatigheid!”
  PREMIUM
  Londerzeel

  Oppositie en meerder­heid zijn het eens over nieuwe kasseien: “Maar de riolering links laten liggen is nalatig­heid!”

  Het centrum van Londerzeel krijgt in het voorjaar een grondige renovatiebeurt. Zo zullen de kasseien afgevlakt worden om het centrum veiliger te maken. Aan de tot op de draad versleten riolering wordt voorlopig niks gedaan. En dat schiet bij oppositiepartijen PRO en N-VA in het verkeerde keelgat. “Die riolering is 100 jaar oud en staat op instorten, er moet nú ingegrepen worden om miserie te voorkomen”, klinkt het.
 2. “Geld voor verenigingen misbruikt om gemeentekas te spijzen”: Verdeling van subsidies Vlaams Noodfonds doet oppositie steigeren
  Buggenhout

  “Geld voor verenigin­gen misbruikt om gemeente­kas te spijzen”: Verdeling van subsidies Vlaams Noodfonds doet oppositie steigeren

  Een gezamenlijke oppositie die steigert én klacht indient bij de gouverneur van Oost-Vlaanderen. Dat is het gevolg van de verdeling die het CD&V-bestuur van Buggenhout voor ogen heeft met het subsidiegeld van het Vlaams Noodfonds voor verenigingen in het kader van de coronacrisis. Vooral dat de gemeente kwijtgescholden huurgelden van gemeentelokalen zelf wil recupereren uit die subsidiepot zet kwaad bloed. “Dit is fondsen bestemd voor de verenigingen misbruiken om de eigen gemeentelijke kas te spijzen”, klinkt het furieus.
 3. Politiezones in Halle-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”
  PREMIUM
  Halle/Vilvoorde

  Politiezo­nes in Hal­le-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”

  De korpschefs van de politiezones in het arrondissement Halle-Vilvoorde trekken – andermaal – aan de alarmbel omdat het tekort aan agenten steeds groter wordt. In het hele arrondissement is er immers een deficit van 456 lokale en federale agenten. Volgens Kamerlid Tim Vandenput moet het rekruteringssysteem gemoderniseerd worden en hij krijgt bijval van de korpschefs. “Want als er niet snel een oplossing komt, kan de veiligheid niet langer gegarandeerd worden.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt