Burgemeester Conny Moons, de jeugdraad en verenigingen kijken nu al uit naar dag en nacht van de jeugdbeweging - Londerzeel
Volledig scherm
Burgemeester Conny Moons, de jeugdraad en verenigingen kijken nu al uit naar dag en nacht van de jeugdbeweging - Londerzeel © gemeente Londerzeel

Trek je uniform aan en geniet van ‘Dag en Nacht van Jeugdbeweging’

londerzeelNa een jaar afwezigheid is de Dag en Nacht van de Jeugdbeweging helemaal terug van weggeweest. Vrijdag kan de jeugd weer trots in uniform rondlopen en genieten van een dag in het teken van hun favoriete hobby. 

  1. REPORTAGE. Cantillon, de laatste historische brouwerij van Brussel: “Mijn schoonvader zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”
    PREMIUM
    Anderlecht

    REPORTAGE. Cantillon, de laatste histori­sche brouwerij van Brussel: “Mijn schoonva­der zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”

    Voor Jean-Pierre Van Roy (80) is geen weg terug: brouwerij Cantillon - zijn levenswerk - is onlosmakelijk verbonden met Brussel en vice versa, geen haar op zijn hoofd denkt er nog aan om Brussel te verlaten. Ondanks zijn leeftijd stapt hij nog gezwind, vertelt hij nog bevlogen en borrelen er daar boven nog altijd ideeën. Op bezoek in de enige historische brouwerij die onze hoofdstad nog telt. “Potverdikke, zei ik. Ik had de oplossing gevonden.”