Brouwerij (Palm) De Hoorn: links brouwmeester Stijn Bundervoet, rechts meesterschenker Bert Buggenhout.
Volledig scherm
Brouwerij (Palm) De Hoorn: links brouwmeester Stijn Bundervoet, rechts meesterschenker Bert Buggenhout. © RV

Steenhuffelse brouwers vullen glazen met bier en... rook: “Ultieme beleving met smokegun is te vinden in 100 cafés verspreid over het land”

Bierliefhebbers kennen waarschijnlijk Cornet al, maar voor wie nood heeft aan iets nieuws is er nu ‘Cornet Smoked’. Het bier van de Steenhuffelse microbrouwerij De Hoorn is op zijn minst uniek te noemen. Behalve de rooksmaak zit er namelijk ook écht rook in het glas.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"