Er mag weer volop ‘geknald’ worden in de Starsky Club te Londerzeel.
Volledig scherm
PREMIUM
Er mag weer volop ‘geknald’ worden in de Starsky Club te Londerzeel. © Xavier Piron / Photo news

Starsky Club goed voorbereid op ‘knalmaand’ oktober: “In september was het hier al ieder weekend feest, van besmettingen was geen sprake”

londerzeelEen maand lang generale repetitie voor 1 oktober. Zo voelde september voor Gregory Camerlinckx van ‘t Centrum en Starsky Club in Londerzeel. “Vanaf 1 oktober mogen weer meer dan 200 mensen de zaal in om te feesten. Met of zonder Covid Safe Ticket, het valt nog af te wachten onder welke categorie ik val. Maar het wás hier al ieder weekend van september feest, zelfs zonder dat Covid Safe Ticket (CST)”, zegt Camerlinckx.

  1. REPORTAGE. Op parcoursverkenning: Winterpret palmt vanaf vandaag Brusselse binnenstad in
    PREMIUM
    Brussel

    REPORTAGE. Op parcours­ver­ken­ning: Winterpret palmt vanaf vandaag Brusselse binnenstad in

    De straten van de Brusselse binnenstad zijn sinds vandaag opnieuw gehuld in goudwitte kerstverlichting, houten kerstchalets en de geur van glühwein. De kerstmarkt Winterpret maakt na een jaar afwezigheid haar comeback - met coronapas en mondmasker weliswaar. Wij trokken net voor de officiële opening al langs vijf chalets waar de eindejaarsgezelligheid van afdroop. “Het is een speciale editie, het wordt afwachten hoeveel bezoekers we krijgen.”