Er mag weer volop ‘geknald’ worden in de Starsky Club te Londerzeel.
Volledig scherm
PREMIUM
Er mag weer volop ‘geknald’ worden in de Starsky Club te Londerzeel. © Xavier Piron / Photo news

Starsky Club goed voorbereid op ‘knalmaand’ oktober: “In september was het hier al ieder weekend feest, van besmettingen was geen sprake”

londerzeelEen maand lang generale repetitie voor 1 oktober. Zo voelde september voor Gregory Camerlinckx van ‘t Centrum en Starsky Club in Londerzeel. “Vanaf 1 oktober mogen weer meer dan 200 mensen de zaal in om te feesten. Met of zonder Covid Safe Ticket, het valt nog af te wachten onder welke categorie ik val. Maar het wás hier al ieder weekend van september feest, zelfs zonder dat Covid Safe Ticket (CST)”, zegt Camerlinckx.

 1. Wegen van Stijn Geys en SK Londerzeel scheiden op het einde van dit seizoen: “Voelde aan als het juiste moment om te vertrekken”
  voetbal tweede nationale B

  Wegen van Stijn Geys en SK Londerzeel scheiden op het einde van dit seizoen: “Voelde aan als het juiste moment om te vertrekken”

  Bij tweedenationaler SK Londerzeel heeft trainer Stijn Geys in overleg met het bestuur beslist om de club na drie seizoenen te verlaten op het einde van deze jaargang. Op dit moment staan zijn troepen op een povere elfde plaats, maar ambitieus als hij is maakt hij er een erezaak van dit de komende weken en maanden nog in positieve zin te veranderen.
 2. Verdwijning van parkeerplaatsen in Gildenstraat verhit de gemoederen: “Het is als praten tegen een muur”
  PREMIUM
  Londerzeel

  Verdwij­ning van parkeer­plaat­sen in Gilden­straat verhit de gemoederen: “Het is als praten tegen een muur”

  Na ruim veertig jaar wikken en wegen wist de gemeenteraad van Londerzeel vorige week een nieuw Ruimtelijk Uitvoeringsplan goed te keuren. Dat gebeurde unaniem en met lof van alle banken. Ondertussen klinkt er toch weer kritiek. De gratis parking op de Egmontsite in de Gildenstraat zal verdwijnen en handelaars zijn daar niet mee opgezet. Ze verwijten het bestuur een gebrek aan communicatie maar de bewindslieden pareren de kritiek.