Stijn en Fons bij brouwerijen Palm en De Hoorn in Steenhuffel Londerzeel
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn en Fons bij brouwerijen Palm en De Hoorn in Steenhuffel Londerzeel © Joris Luyten

Palm en De Hoorn slepen 8 awards in de wacht.
“Zowat alles wordt bekroond. Cornet, Estaminet, Palm,... de alcoholvrije versies ze staan als een boom op de World Beer Awards”

londerzeelBrouwerijen Palm en De Hoorn uit Londerzeel en hun zus Rodenbach in Roeselare scheerden hoge toppen op de World Beer Awards. Ze halen samen zomaar even 3 maal goud, 8 maal zilver en 6 maal brons binnen op de World Beer Awards én 3 landsprijzen binnen.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.