Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Originele uitleg: “Die drugs in mijn wagen? Hadden jullie niet gevonden bij huiszoeking”

Een twintiger uit Londerzeel kwam tegen de politie met een best originele smoes op de proppen nadat er cocaïne aangetroffen werd in zijn wagen. “Overschot dat niet gevonden werd bij een huiszoeking”, zei hij tegen de agenten. De rechter kon er niet mee lachen en gaf hem 12 maanden cel.

0 reacties

 1. Kippen overleven watersnood langs Reedijk niet
  Merchtem

  Kippen overleven watersnood langs Reedijk niet

  Van de hemel naar de hel. Enkele dagen geleden stapten Henk Willocx en Christa Luypaert in het huwelijksbootje en beloofden ze elkaar trouw in goede en slechte tijden. En die laatste kwamen nu sneller dan gehoopt. Tijdens het hevige onweer dat over ons land trok, werd de tuin van het koppel omgevormd tot een grote poel. “Mijn kippen zijn verdronken en mijn vissen vond ik overal terug”, zucht hij. “Het is nu hopelijk duidelijk dat de verharding in het centrum moet stoppen, anders verhuis ik.”
 2. Geen ereburgerschap voor viroloog Marc Van Ranst: meerderheid wil titel niet toekennen aan iemand “die zoveel controverse veroorzaakt”
  Willebroek

  Geen ereburger­schap voor viroloog Marc Van Ranst: meerder­heid wil titel niet toekennen aan iemand “die zoveel controver­se veroor­zaakt”

  Verdient viroloog Marc Van Ranst het ereburgerschap van de gemeente Willebroek of niet? Het voorstel van oppositiepartij Vooruit leidt in de Kanaalgemeente tot felle discussies. “Wij vinden dit geen goed idee, omdat we van een ereburger een zekere mate van diplomatie en neutraliteit verwachten, in gedragingen en uitspraken. Dit is bij Van Ranst niet het geval”, klinkt het bij de meerderheid.