Greg Camerlinckx en zoontje Eden bij café en feestzaal 't Centrum - Londerzeel
Volledig scherm
Greg Camerlinckx en zoontje Eden bij café en feestzaal 't Centrum - Londerzeel © Margo Koekoekx

Nieuwe naam fuifzaal ‘t Centrum is nog geheim, maar curieuzeneuzen kunnen de primeur krijgen: “Ik snakte naar iets om naar uit te kunnen kijken”

LonderzeelCafé 't Centrum behoudt haar naam, maar de vernieuwde fuifzaal verandert wel van naam. Eigenaar Greg Camerlinckx ging een nieuwe samenwerking aan, en samen met de onthulling van wie zijn nieuwe partner is, zal ook de nieuwe naam bekendgemaakt worden. Daarvoor is het aftellen tot 24 april, maar wie nieuwsgierig is kan de naam eerder bemachtigen: als je een steunpakket koopt, krijg je een pakket met lekkers én de primeur.

 1. Londerzeelse terrassen zijn insectenvrij dankzij ‘wespenman’ Kurt Bellon (48): “Ongedierte bestrijden is mijn droomjob”
  PREMIUM
  Londerzeel

  Londerzeel­se terrassen zijn insecten­vrij dankzij ‘wespenman’ Kurt Bellon (48): “Ongedierte bestrijden is mijn droomjob”

  Heb je ze al zien hangen? Aan de kerk in Londerzeel sieren gele emmers heel wat bomen. Niet als gekke decoratie, ze zijn cruciaal voor een terrasjeszomer op de Markt zonder zorgen. De emmers houden insecten immers uit je buurt. De drijvende kracht achter deze truc? Londerzeels eigen Kurt Bellon (48), ook wel gekend als de ‘wespenman’ of ‘rattenvanger’. “Vaak weet ik al veel door met de mensen te spreken en me in te beelden dat ik de rat ben. ‘Langs waar zou ik binnen komen als ik hier wat lekkers wil snoepen?’”
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser