Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man mishandelt echtgenote...en kampeert vervolgens in wagen aan haar woning

LonderzeelEen zestiger uit Londerzeel riskeert een gevangenisstraf van 10 maanden met probatie-uitstel voor het mishandelen van zijn echtgenote. Ook had hij het huisverbod dat hem werd opgelegd niet gerespecteerd. Zowel de man als zijn echtgenote kampen al jaren met een alcoholprobleem en hebben volgens het parket dan ook nood aan intensieve begeleiding.

 1. Politie zet helikopter in tijdens klopjacht op inbreker

  Politie zet helikopter in tijdens klopjacht op inbreker

  De politiezone Rivierenland heeft zaterdagavond een man opgepakt. De man wordt verdacht van een inbraakpoging in het containerpakr van Sint-Amands. Meteen na de melding van de inbraakpoging kwam de politie massaal ter plaatse. De man vluchtte en er volgde een zoekactie. Vanuit de lucht kregen de interventieploegen op de grond assistentie van een helikopter van de Federale Politie. “De man werd na zijn arrestatie overgebracht voor verhoor”, besluit de politiezone Rivierenland. Het zou gaan om een 31-jarige man. Hij werd na zijn arrestatie ter beschikking gesteld van het parket.
  Puurs-Sint-Amands
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.