Het team van ‘A Sky Full of Stars’ organiseert samen met de Sportdienst ‘Star2Run’.
Volledig scherm
Het team van ‘A Sky Full of Stars’ organiseert samen met de Sportdienst ‘Star2Run’. © rv

Loop en wandel door gebouwen voor het goede doel

De dames van lotgenotenvereniging ‘A Sky Full of Stars’ organiseren op 23 maart in samenwerking met de sportdienst van de gemeente Londerzeel de eerste editie van ‘Star2Run’.

 1. Daling van aantal besmettingen in Londerzeel op zondag 18 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Londerzeel op zondag 18 oktober

  In Londerzeel zijn er op één dag 9 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 17. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 104 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Londerzeel komt dat getal nu op 551 te liggen. Londerzeel heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Beelden van optreden André Hazes in Carré zorgen voor opschudding: “Dit is een slag in het gezicht van het zorgpersoneel”
  Play
  Willebroek

  Beelden van optreden André Hazes in Carré zorgen voor opschud­ding: “Dit is een slag in het gezicht van het zorgperso­neel”

  Foto’s en video’s van het optreden van zanger André Hazes in discotheek Carré in Willebroek zorgen voor opschudding op sociale media. “Mensen die in volle coronacrisis samen dansen, de microfoon doorgeven… Dit is een slag in het gezicht van het zorgpersoneel.” Volgens Carré-manager Tim Van Campenhoudt verliep alles veilig. “Wij nemen echt wel onze verantwoordelijkheid.” De politie onderzoekt de zaak.