Een vrouw uit Londerzeel heeft klacht ingediend nadat een tiental jongeren haar en een andere vrouw hebben vernederd en verwond.
Volledig scherm
Een vrouw uit Londerzeel heeft klacht ingediend nadat een tiental jongeren haar en een andere vrouw hebben vernederd en verwond. © SHVM

Jongerenbende valt vrouwen aan: “Ze schopten me en scholden me uit”

Een vrouw uit Londerzeel heeft klacht ingediend nadat een tiental jongeren haar en een andere vrouw hebben vernederd en verwond. Twee jongeren schopten haar meerdere malen en scholden het slachtoffer uit voor “vuile stinkende blanke”. Volgens het slachtoffer zou het gaan om dezelfde jongeren die eind januari bij een vechtpartij betrokken waren.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?