Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © BELGA

Infoavond over Vlaams Woninghuurdecreet

Gemeente Londerzeel organiseert in samenwerking met het Regionaal Woonbeleid Noord-West Brabant op maandag 29 april om 19 u uur een gratis infosessie over het Vlaams Woninghuurdecreet.

0 reacties

 1. Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietregeling: “Hoge tevredenheid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”
  Vilvoorde Zemst Machelen Meise Londerzeel Zaventem Wezembeek-Oppem Steenokkerzeel Kampenhout Wezembeek-Oppem Kraainem

  Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietre­ge­ling: “Hoge tevreden­heid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”

  Intercommunales Interza en Incovo blikken na elf maanden terug op hun eerste ervaring met het nieuwe systeem inzake afvalkrediet. “Voor het eerst kreeg elk gezin 25 euro aan krediet per jaar voor recycleerbaar afval dat ze gesorteerd bij ons binnenbrengen”, zegt directeur Jan Buysse. “97% van de gezinnen kwam toe met dat krediet.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.