In café Bij Plekker viert men de overwinning van Dries De Bondt.
Volledig scherm
PREMIUM
In café Bij Plekker viert men de overwinning van Dries De Bondt. © Dieter Nijs

“In één woord: machtig!” Supporters vieren samen de overwinning van Belgisch kampioen Dries De Bondt

Vanavond is het feest in café Bij Plekker in Londerzeel Sint Jozef. Vijftig supporters vieren daar de overwinning van dorpsgenoot Dries De Bondt. Bedrukte T-shirts, petjes...: alles erop en eraan. Vrienden, familie, buren en trouwe fans, allen zijn ze aanwezig en heffen ze het glas. “Het gevoel bij die overwinning... Niet te geloven, zo machtig! We wisten dat hij het kon!”

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. De coronacijfers in Londerzeel van donderdag 15 oktober

    De coronacij­fers in Londerzeel van donderdag 15 oktober

    Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Londerzeel minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 78. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Londerzeel op 414 te liggen. Omdat Londerzeel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.