Boomexperten aan de slag
Volledig scherm
Boomexperten aan de slag © Henk Deleu

Groene Long tijdelijk dicht voor uitvoering ‘bomenplan’

londerzeelGemeente Londerzeel stelt een boomplan op voor de Groene Long in het centrum van de gemeente. In maart van dit jaar kam de 14-jarige Axelle Van Damme onder een omgevallen boom terecht. Ze is bezig aan een lange revalidatie. De gemeente liet alle bomen testen en nu is het tijd voor de uitvoering van de werken. De Groene Long is daardoor  afgesloten tot half oktober.

 1. Sint-Jorisschool sluit week de deuren na corona-uitbraak, ouders misnoegd: “Beslissing viel pas zondagavond laat”
  Willebroek

  Sint-Joris­school sluit week de deuren na corona-uit­braak, ouders misnoegd: “Beslissing viel pas zondag­avond laat”

  De Sint-Jorisschool in Blaasveld (Willebroek) sluit een week lang de deuren na een reeks coronabesmettingen. “Er zijn meerdere clusteruitbraken, vier klassen werden in quarantaine geplaatst. Om organisatorische redenen schakelt de volledige school echter over op afstandsonderwijs.” De late communicatie hierover, op zondagavond, zette bij vele ouders kwaad bloed.
 2. Dit zijn de 7 leukste Halloweentochten in Brussel, De Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Dit zijn de 7 leukste Halloween­toch­ten in Brussel, De Ring en het Pajotten­land

  Halloween staat opnieuw voor de deur. In de nacht voor Allerheiligen komen monsters en geesten weer even tot leven, want op 31 oktober spoken ze er zoals elk jaar op los. Zin om vrienden en familie eens goed bang te maken? Of wil je zelf eens goed bang gemaakt worden? Onze regio kent dat weekend heel wat leuke wandelingen in het thema. Verschillende verenigingen organiseren een eigen halloween-, griezel-, of heksentocht. Wij geven je alvast een aantal tips in Brussel, De Ring en het Pajottenland. Durf jij ernaartoe te gaan?