Burgemeester Conny Moons.
Volledig scherm
Burgemeester Conny Moons. © Lukas

Gouverneur vernietigt huishoudelijk reglement op basis van 6 artikels

Provinciegouverneur Lodewijk De Witte heeft het huishoudelijk reglement van de gemeente Londerzeel vernietigd omdat er in zes artikels onwettigheden stonden. De vernietiging komt er na een klacht van oppositiepartij N-VA. Burgemeester Conny Moons (LWD) tilt niet al te zwaar aan het besluit van de gouverneur en zegt dat de scheve situatie eerstdaags rechtgezet zal worden.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Zanzibar krijgt groen licht van Merchtem, ondanks protest van Londerzeel: “Zetten alles op alles om overlast te beperken”
  PREMIUM
  Merchtem, Londerzeel

  Zanzibar krijgt groen licht van Merchtem, ondanks protest van Londerzeel: “Zetten alles op alles om overlast te beperken”

  Als de maatregelen het toelaten, mag pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem dit jaar weer doorgaan, maar dat is niet naar de zin van buurgemeente Londerzeel. Zij kampten twee jaar geleden met de overlast en zien de zomerbar als bijkomende concurrentie voor de lokale horeca, die deze zomer alle kansen moet krijgen om te floreren. “Wij willen iedereen steunen. Zanzibar zal als compromis de EK-wedstrijden niet uitzenden”, stelt burgemeester van Merchtem Maarten Mast.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren