Arjen Spittael, Hans Peeters, Mariska Blommaert en Kelly Pfaff in de komende aflevering van ‘Waar voor je Geld?’ in VTM 2.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjen Spittael, Hans Peeters, Mariska Blommaert en Kelly Pfaff in de komende aflevering van ‘Waar voor je Geld?’ in VTM 2. © VTM2

Gezin uit Londerzeel heropent ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2

LonderzeelMariska Blommaert (41), Hans Peeters (44) en hun kinderen Fienna (11) en Nox (8) uit Londerzeel zijn dinsdagavond te zien in ‘Waar voor je Geld?’ op VTM 2. Het gezin doet misschien meteen een belletje rinkelen. Mama Mariska inspireert graag mensen via filmpjes en dergelijke van hun gezin en hun ‘buitengewone’ activiteiten op buitengewoonanders. Van elk moment een mooi of speciale ervaring maken? Dat kan Mariska als geen ander. Nu lieten ze VTM 2 op zoek gaan naar een buitengewoon huis dat waar voor hun geld biedt.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.