JDK Hal Londerzeel.
Volledig scherm
PREMIUM
JDK Hal Londerzeel. © Google maps

Eerstelijnszone Regio Grimbergen maakt vaccinatiecentra bekend

Wemmel, Londerzeel, GrimbergenDe locaties waar de vaccinatiecentra komen voor Eerstelijnszone Regio Grimbergen zijn gekend. Er zal afwisselend in de JDK Hall in de Ambachtstraat te Londerzeel en in het Zijp complex te Wemmel gevaccineerd worden.

 1. Meer dan 700.000 euro voor restauratie Vrije Basisschool Opstal. Eerste werk: dak en zolder weer veilig maken
  PREMIUM
  Buggenhout

  Meer dan 700.000 euro voor restaura­tie Vrije Basis­school Opstal. Eerste werk: dak en zolder weer veilig maken

  De Vrije Basisschool Opstal kan nu echt vooruit met de broodnodige én dringende restauratie van haar schoolgebouw. Minister Matthias Diependaele verzekert de school van zo’n 734.800 euro subsidie. Prioritair moeten dak en zolder aangepakt worden. Omdat die door slijtage zo gevaarlijk geworden zijn, kregen leerlingen van de basisschool al sinds vorig schooljaar plaats in containerklassen.
 2. Actiecomité blijft protesteren tegen komst sociale wijk Tussenveld, ook schepen is geen fan: “Kwal van een project, maar de nood aan sociale woningen is hoog”
  PREMIUM
  Meise

  Actieco­mité blijft proteste­ren tegen komst sociale wijk Tussenveld, ook schepen is geen fan: “Kwal van een project, maar de nood aan sociale woningen is hoog”

  De leden van actiecomité Red de Eversemse Velden in Meise zijn ongerust over de komst van sociale woonwijk Tussenveld, die uit liefst 296 sociale wooneenheden zou bestaan. “Sonja Becq (CD&V) keurde dat toen goed, en ik moet het nu oplossen”, zegt bevoegde schepen Roel Anciaux (Samen Anders). Eind 2020 kwam het verslag en advies van de bouwmeesterscan. Het actiecomité vreest nu dat er tegen de adviezen en ondanks hun protest toch gebouwd zal worden.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?