Christophe Pieyns (r.) zit een speler van Thes Sport op de huid.
Volledig scherm
Christophe Pieyns (r.) zit een speler van Thes Sport op de huid. © Merens

Christophe Pieyns en SK Londerzeel verlaten bekertoneel na nederlaag tegen Thes Sport: “Twee vermijdbare doelpunten deden ons de das om”

De vierde ronde in de Croky Cup werd de eindhalte voor een meer dan verdienstelijk SK Londerzeel tegen Thes Sport. Het had enkele kansen, maar een wereldgoal enkele minuten voor de pauze effende het pad voor de Limburgers. 

 1. Barbara (47) van De Passerel wordt voorzitster van Horeca Vlaanderen Halle-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”
  PREMIUM
  Merchtem

  Barbara (47) van De Passerel wordt voorzit­ster van Horeca Vlaanderen Hal­le-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”

  Barbara Beeckman (47), uitbaatster van De Passerel in Merchtem en moeder van twee, is de kersverse voorzitster van Horeca Vlaanderen regio Halle-Vilvoorde geworden. Net in een moeilijke periode voor de sector neemt ze die verantwoordelijkheid met volle goesting op. “Ik zie het zeker niet als een vergiftigd geschenk”, zegt ze. “Het is een uitdaging. Ons bestuur zal ervoor zorgen dat de horeca zo snel mogelijk kan heropenen.”
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond