Lantmännen Unibake
Volledig scherm
Lantmännen Unibake © Marc Baert

69 jobs op de helling bij Lantmännen Unibake: industriële bakkerij wil Brusselse vestiging sluiten, en Londerzeelse reorganiseren

londerzeel, brusselBij internationale bakkerij Lantmännen Unibake staan 69 Belgische jobs op de helling. De grote industriële bakkerijgroep drukte haar wens uit om 1 van de 3 vestigingen in België te sluiten, en een andere te reorganiseren. 

 1. Willebroek voert samenscholingsverbod in voor ‘harde kern’ van 24 probleemjongeren: “Onze jongeren moeten weer veilig kunnen fuiven”
  PREMIUM
  Willebroek

  Willebroek voert samenscho­lings­ver­bod in voor ‘harde kern’ van 24 probleem­jon­ge­ren: “Onze jongeren moeten weer veilig kunnen fuiven”

  Met onder andere de invoering van een samenscholingsverbod in het ‘Schoolwegje’, willen de gemeente Willebroek en de lokale politie Mechelen-Willebroek de rust in de Kanaalgemeente doen wederkeren. “De voorbije weken waren er weer té veel incidenten, we grijpen in met een reeks maatregelen en volgen een groep jongeren van heel dichtbij op”, zegt burgemeester Eddy Bevers (N-VA).
 2. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

  Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.
 1. Zo VeloVeilig is Londerzeel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Londerzeel

  Zo VeloVeilig is Londerzeel: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Londerzeel hebben 39 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.