Sportoase De Lijster in Londerzeel opende begin mei de deuren.
Volledig scherm
Sportoase De Lijster in Londerzeel opende begin mei de deuren. © Johan Van Droogenbroeck

30.342 zwemmers vinden weg naar Sportoase De Lijster

Sportoase De Lijster heeft in haar eerste zomer meer dan 30.000 zwemmers mogen ontvangen. De private partner Sportoase spreekt van een groot succes.

0 reacties

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Draad project Briel weer opgepakt: mobiliteitsstudie schuift vier scenario’s rond ontdubbeling Mandekensstraat naar voor
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Draad project Briel weer opgepakt: mobili­teits­stu­die schuift vier scenario’s rond ontdubbe­ling Mandekens­straat naar voor

  Het project Briel, dat het gebied op de grens tussen Baasrode en Buggenhout moet omvormen tot watergebonden industrieterrein, krijgt een doorstart. Een geplande mobiliteitsstudie is klaar en schuift vier scenario’s rond een ontdubbeling van de Mandekensstraat naar voor. Buggenhouts gemeenteraadslid Ward Vranken (N-VA) dringt aan op een uitgebreid inspraaktraject om omwonenden te betrekken bij de toekomstplannen.
 3. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. N-VA en Open Vld praten met Groen over nieuwe meerderheid: “Willen nog deze maand knoop doorhakken”
  PREMIUM
  Willebroek

  N-VA en Open Vld praten met Groen over nieuwe meerder­heid: “Willen nog deze maand knoop doorhakken”

  N-VA en Open Vld onderhandelen met Groen over een nieuwe meerderheid in Willebroek. Beide partijen willen niet verder besturen met CD&V, na geruchten over gesprekken tussen de christendemocraten en Vooruit. “Ook wij hadden deze combinatie niet verwacht, maar we moeten wel iéts doen om Willebroek weer een volwaardig bestuur te geven”, zegt Thierry Serrien (Groen).