RV
Volledig scherm
© RV

Zoë (33) valt te pletter voor ogen van echtgenoot: “Ze moet uitgegleden zijn toen Joeri foto wou nemen”

Mol/HouffalizeZoë Snoeks (33) uit Meerhout  is dinsdagochtend om het leven gekomen na een val van een dertigtal meter in Nadrin, deelgemeente van Houffalize in Luxemburg. Dat meldt de commandant van de hulpverleningszone en wordt bevestigd door haar familie. Toen haar echtgenoot Joeri Janssen een foto van haar wou maken, gleed ze uit. 

37 reacties

 • cynthia marquenie

  3 maanden geleden
  Lieve zoe je was zo een spontane en lieve meid en in de tijd myn voorbeeld op je fitness competitie dit is verschrikkelijk :( veel sterkte iedereen
 • Conny Versporten

  3 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden 💞
 • Carine Thielemans

  3 maanden geleden
  Wat een leuke dag had moeten zijn eindigde in een immens drama. Mijn innige deelneming bij dit spijtig ongeval.
 • Katia Van walle

  3 maanden geleden
  Heel veel sterkte !
 • Elke De Vleeschouwer

  3 maanden geleden
  Het leven raakt sommigen meer dan anderen. Heel veel sterkte.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alternatief voor vettige vrijdag
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alterna­tief voor vettige vrijdag

  Lekkere, gezonde en ecologische voeding. Dat zijn de belangrijkste pijlers bij Stoemp Deluxe in Hasselt, een nieuw afhaalrestaurant dat werkt met reststromen om overheerlijke gerechten samen te stellen. Hun grootste doelstelling is om mensen bewust te maken van hoe we kunnen omgaan met voedseloverschotten en hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamer bestaan. Daarbovenop zijn de gerechten van Stoemp Deluxe gezond, vegetarisch en origineel.