Belga
Volledig scherm
© Belga

Viert Lommel in 2020 met geluidsarm vuurwerk?

0 reacties

 1. Eenrichtingsverkeer op Haagdoorndijk door werken aan beveiligd fietsoversteekpunt
  Pelt

  Eenrich­tings­ver­keer op Haagdoorn­dijk door werken aan beveiligd fietsover­steek­punt

  Het Agentschap Wegen en Verkeer zal vanaf 17 mei het kruispunt van de Haagdoorndijk (N790) met de Rallylaan en de Bergeykseweg vernieuwen. Er komt een beveiligd fietsoversteekpunt via een middenberm, en vrijliggende fietspaden aan weerskanten. Tot het einde van de werken geldt er éénrichtingsverkeer vanuit Neerpelt richting N74. De Rallylaan en Bergeykseweg worden afgesloten ter hoogte van de werfzone. De werken duren tot half juli.
 2. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op