Het vernieuwde cultuurcentrum.
Volledig scherm
Het vernieuwde cultuurcentrum. © Karolien Coenen

Veel waardering voor alternatief aanbod CC De Adelberg

LommelUit de grote publieksbevraging Cultuur21 bij meer dan 22.000 bezoekers van ruim 80 cultuurhuizen in Vlaanderen blijkt dat het alternatieve aanbod van CC De Adelberg erg wordt gewaardeerd. “Het hele team is bijzonder opgetogen over de vele mooie en persoonlijke commentaren die werden neergepend in de vrije antwoorden. We ontvingen meer dan zeven pagina’s”, vertelt directeur Cindy Daems.

 1. The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”
  Brasschaat/Beveren/Borsbeek

  The Big Bounce on Tour gigantisch succes: “Tot eind juni naar meer dan 50 scholen en ook boekingen voor september loopt als een trein”

  De broers Jan en Guy Pluym van Feathers Events lanceerden begin dit jaar het idee om met hun muziekfestival in combinatie met springkasten, The Big Bounce, naar de Vlaamse scholen te trekken. Een schot in de roos, want tot eind juni zitten ze helemaal volgeboekt. Vlaamse scholen zagen het blijkbaar als een perfect alternatief voor afgelaste schoolreizen. De eerste scholen in Borsbeek en Beveren waren afgelopen week aan de beurt. De broers doen nu ook het aanbod naar steden en gemeenten om daar een festival te organiseren én breiden het concept uit naar begin van het volgend schooljaar.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser