Uit de bol gaan op Daydream zal er dit jaar niet inzitten.
Volledig scherm
Uit de bol gaan op Daydream zal er dit jaar niet inzitten. © Foto Jimmy De Schrijver

Ultimate Festival gaat dan toch niet door

LOMMELHet Ultimate Festival in Lommel gaat eind mei dan toch niet door. "Enkele buitenstaanders uit de festivalwereld hebben ons genekt", aldus organisator Koen Luyten.

 1. “Bestel jullie brood of taart op voorhand, anders redden we het niet”: Limburgse bakker hoopt met oproep gerichter te produceren
  Helchteren

  “Bestel jullie brood of taart op voorhand, anders redden we het niet”: Limburgse bakker hoopt met oproep gerichter te produceren

  Broden of taarten bakken moet efficiënter dan ooit vanwege de torenhoge energieprijzen. Een halfvolle oven laten draaien blijkt financieel amper haalbaar, en brood weggooien is ook verlieslatend. “Mensen leerden tijdens corona brood en taart bestellen, het kan nu een oplossing zijn", zegt warme bakker Kenny Van Hoesen (33) uit Helchteren. De man moest vorige week noodgedwongen personeel ontslaan én schrapt in zijn aanbod.
 2. Jari De Busser (Lommel SK): “Iedereen spreekt van een thuiscomplex. Tijd om er tegen La Louvière in de beker van België een einde aan te maken”
  voetbal croky cup

  Jari De Busser (Lommel SK): “Iedereen spreekt van een thuiscom­plex. Tijd om er tegen La Louvière in de beker van België een einde aan te maken”

  In de competitie is Lommel SK in de Challenger Pro League bezig aan een bizarre reeks. Op verplaatsing drie op drie, maar voor eigen supporters aan de Gestelsedijk wil het maar niet lukken. Vorig weekend werden een resem kansen de nek omgewrongen en ging het jonge Standard Luik 16 FC lopen met de volle buit. Komende zaterdag komt La Louvière voor de beker van België naar het Soevereinstadion.