DJ WOEFBASS bij Center Parcs.
Volledig scherm
DJ WOEFBASS bij Center Parcs. © RV

Twintiger start zijn ‘Vlaanderen DJ Land’ in Center Parcs Vossemeren

LommelAanstaande vrijdag houdt Ruben Geerts (23) halt in Lommel. Deze DJ WOEFBASS startte afgelopen vrijdag met zijn unieke project ‘Vlaanderen DJ Land’, waarbij hij vijf weken lang door Vlaanderen trekt op zoek naar unieke locaties om een set te draaien.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. Van een binnenspeeltuin tot een blotevoetenpad: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk
  PREMIUM
  Limburg

  Van een binnen­speel­tuin tot een blotevoe­ten­pad: met deze 8 zomervakan­tie­tips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent eindelijk tijd om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van een binnenspeeltuin in Heusden-Zolder tot een blotevoetenpad in Zutendaal: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk.