De eerstesteenlegging met burgemeester Bob Nijs vooraan
Volledig scherm
De eerstesteenlegging met burgemeester Bob Nijs vooraan © Stad Lommel

Sporthal van Soeverein uitgebreid met nieuwbouwgedeelte voor indoorsporten

LommelDe sporthal aan stedelijke sportcentrum de Soeverein wordt uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte dat aansluit op de bestaande hal. “Deze is ruim 1.000 m² groot en zal voldoende ruimte bieden voor zowat alle indoorsporten", klinkt burgemeester Bob Nijs (CD&V) opgetogen. Deze week werd de eerste steen gelegd.

 1. Plaatselijke N-VA-afdeling schakelt ministers in voor oplossing Hondapark: “Motorcrossers moeten hun sport kunnen beoefenen”
  Balen

  Plaatselij­ke N-VA-afdeling schakelt ministers in voor oplossing Hondapark: “Motorcros­sers moeten hun sport kunnen beoefenen”

  De vernietiging van de omgevingsvergunning van het Hondapark door de Raad van State ging als een schok door Balen en zorgt voor veel ophef. Ook de N-VA-fractie Balen-Olmen was geschokt en nam contact op met de betrokken Vlaamse ministers met de vraag tot een oplossing. “Zowel minister Zuhal Demir als minister Ben Weyts vinden dit een spijtige zaak”, klinkt het in Balen.
 2. Hechtelse dancings waren plek van vertier, nu maken ze kans op vakje op ‘Monopoly Discotheken’: “Zonder ons waren er een pak minder mensen getrouwd”
  PREMIUM
  Hechtel

  Hechtelse dancings waren plek van vertier, nu maken ze kans op vakje op ‘Monopoly Discothe­ken’: “Zonder ons waren er een pak minder mensen getrouwd”

  ‘De jaren tachtig waren prachtig’, toch zeker wat de discotheken betreft. Tijdens die bloeiperiode van de dansavondjes op vrijdag en zaterdag speelde Hechtel in Noord-Limburg een cruciale rol. Met iconische dancings als De Ark, Flip en Aristo vonden de feestgangers er jarenlang hun wekelijkse portie ambiance. Vandaag droomt de jeugd vooral van fuiven en festivals, maar ergens in het achterhoofd van de oudere generatie blijven de beats uit Hechtel voor altijd het ritme bepalen.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg