Volledig scherm
© Birger Vandael

Sint maakt De Blijmakers blij

 1. Lommelse dj brengt met eigen livestream zijn wereld naar de fans
  Lommel

  Lommelse dj brengt met eigen livestream zijn wereld naar de fans

  De Lommelse dj Frank Van Hout, beter bekend als Frank Clarck, zal binnenkort wekelijks zijn eigen livestream brengen. “Dat doe ik vanuit mijn studio Maxxline. In ‘Frank Clarcks World’ ga ik in samenwerking met een grote muziekwinkel nieuwe producten bespreken voor dj’s, praat ik met producers, zijn er interviews met collega’s en ga ik live remixen maken en workshops geven. Alles wordt gefilmd met een professionele camera-uitrusting. Met Media Online start ik nu ook als bedrijf dat professionele bedrijfsfilms maakt, reportages, eigen videoclips, reclamespots en livestreams van evenementen. Je kan wekelijks mijn livestream bekijken op mijn fanpagina op Facebook, op mijn YouTube-kanaal, via Twitch en ook binnenkort via mijn website www.frankclarck.be.”
 2. Geel, Laakdal en Meerhout zetten ook jeugd- en sportactiviteiten voor min-12-jarigen stop: “Contacten tussen verschillende bubbels in vrije tijd maximaal vermijden”
  geel/laakdal/meerhout

  Geel, Laakdal en Meerhout zetten ook jeugd- en sportacti­vi­tei­ten voor min-12-jarigen stop: “Contacten tussen verschil­len­de bubbels in vrije tijd maximaal vermijden”

  Geel, Laakdal en Meerhout hebben samen besloten om de Vlaamse maatregelen op vlak van jeugd en sport uit te breiden naar de min-12-jarigen. Alle sport- en jeugdactiviteiten voor kinderen jonger dan 12 jaar zullen stopgezet worden tot en met 19 november. Eerder namen ook Mol, Balen, Retie en Dessel al diezelfde maatregel.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk