Jan Tournier van het Lommelse restaurant Cuchara.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Tournier van het Lommelse restaurant Cuchara. © Mine Dalemans

Restaurant Cuchara heeft nu ook het mooiste restaurant design: “Hiervoor zijn we tot het uiterste gegaan”

Lommel/NeerpeltBij de virtuele voorstelling van de achttiende editie van de Gault&Millau Gids kon de Lommelse chef-kok Jan Tournier (39) van restaurant Cuchara in Lommel een fles champagne openmaken. Zijn restaurant stijgt naar een quotering van 17/20 en kreeg ook de award voor het mooiste restaurant design. “We hebben ons interieur al zes jaar, dus deze bekroning kwam onverwacht, maar is daarom niet minder mooi." 

 1. Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtoffers maken: “Ze heeft zelfs een TikTok-account op naam van Jef Vermassen”
  PREMIUM
  Geel

  Stalkster die hitsige mannen naar Kimberly (25) stuurde, blijft slachtof­fers maken: “Ze heeft zelfs een Tik­Tok-ac­count op naam van Jef Vermassen”

  Ondanks een lopend proces voor belaging via sociale media heeft stalkster J.C. uit Geel sindsdien nog meer slachtoffers gemaakt. De vrouw stond al terecht omdat ze met de foto van een ex-vriendin een vals Tinder-profiel had aangemaakt en zo opgewonden mannen had uitgenodigd voor seks. Slachtoffer Kimberly durfde wekenlang niet buiten komen. Intussen sloeg J.C. opnieuw toe. “Ze maakte bijvoorbeeld op TikTok een vals account aan onder de naam Jef Vermassen.”
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"