Rampage festival in Lommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Rampage festival in Lommel. © Karolien Coenen

REPORTAGE. Géén mondmaskers, géén afstand, maar wel veel bier, beats en billen: dit was drum-’n’-bassfestival Rampage Open Air

LommelWie nog een manier zocht om het coronagebeuren van zich af te spoelen, moest dit weekend op Rampage Open Air in Lommel zijn. Het grootste Drum-’n’-bass festival van de Lage Landen lokte zo’n 12.000 festivalgangers en wij - totaal niet bekend met het wereldje - waren van de partij. Iedereen gevaccineerd of negatief getest dus géén mondmaskers, géén afstand en veel pinten, beats en billen. Het eerste half uur startte wat onwennig, om twee uur later al ‘skankend’ met tegenzin naar huis te springen. De festivals zijn terug, dames en heren!

 1. RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaakte taarten voor speciale gelegenheden
  PREMIUM
  Peer

  RESTOTIP. Cindy (45) verkoopt onder de naam ‘Cindy.licious.cakes’ zelfgemaak­te taarten voor speciale gelegenhe­den

  De Peerse Cindy Thijs (45) bakt al heel haar leven heel graag allerlei soorten taarten. Ze deed dat altijd voor haar naaste omgeving, tot ze bij een benefiet in 2019 de smaak helemaal te pakken kreeg. Op 1 oktober startte ze met Cindy.licious.cakes voor het grote publiek. “Het is heerlijk om de glimlach van de mensen te zien verschijnen, wanneer ik de taart voor het eerst tevoorschijn tover. Soms moet ik me inhouden om zelf niet emotioneel te worden", vertelt de keukenprinses. Lees hier alles over onze restotips in Limburg.
 2. Tom Vandervee nieuwe coach bij Bocholt VV: “Klaar voor mooie uitdaging bij de Damburgers”
  voetbal tweede nationale B

  Tom Vandervee nieuwe coach bij Bocholt VV: “Klaar voor mooie uitdaging bij de Damburgers”

  Na het ontslag van Rocky Peeters sprong het duo met sportief manager Rony Vangompel en T2 Ronny Schuermans in om Bocholt VV snel weer aanknoping te laten krijgen met de top in tweede nationale B. Na de ruime zege tegen Belisia zag de toekomst er weer rooskleurig uit, maar in Cappellen leden de Damburgers, ondanks dominant voetbal, een nipte nederlaag. De nieuwe coach Tom Vandervee (51) heeft dus meteen oplapwerk voor de boeg.