Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © Thinkstock

Man (41) die hond van vader ophing, staat terecht voor verkrachting van nichtje

LommelHet openbaar ministerie heeft de internering gevraagd voor een 41-jarige man uit Lommel. De veertiger, een dakloze man die in de hele stad gekend zou zijn, werd eerder al eens gecolloqueerd voor het ophangen van een hond. 

 1. Noord-Limburgers waarschuwen hun buren aan vooravond van heropening horeca: “Mijn coronaverhaal, dat wil je niet meemaken”
  Noord-Limburg

  Noord-Limburgers waarschu­wen hun buren aan vooravond van heropening horeca: “Mijn coronaver­haal, dat wil je niet meemaken”

  Aan de vooravond van de heropening van de horeca, getuigen zeven moedige inwoners uit Noord-Limburg over de impact van hun coronabesmetting op hun leven. Freddy uit Bocholt, Grace uit Hamont-Achel, Linn en Sonja uit Hechtel-Eksel, Celine uit Lommel, Kimberly uit Peer en Melvin uit Pelt zijn duidelijk: “Mijn coronaverhaal, dat wil jij niet meemaken!”
 2. Groen maakt zich zorgen om waterkwaliteit nu Nyrstar langer mag lozen in de Eindergatloop
  Pelt

  Groen maakt zich zorgen om waterkwali­teit nu Nyrstar langer mag lozen in de Eindergat­loop

  Onlangs werd de vergunning van Nyrstar om in de Eindergatloop te lozen verlengd door de deputatie van de provincie Limburg. Dat leidde tot hevig protest van oppositiepartij Groen. “Metingen geven aan dat de milieukwaliteitsnormen door deze lozingen in beide beken ver overschreden worden en dat de waterkwaliteit de laatste jaren slechter en slechter wordt”, aldus gemeenteraadslid Katrijn Conjaerts. De gemeente Pelt wijst naar de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) als regisseur bij het uitwerken van de begeleidende maatregelen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"