Eén van de werken van Kathleen Woinin
Volledig scherm
Eén van de werken van Kathleen Woinin © Kathleen

Lommelse zamelt met uniek fotoproject 130 euro in voor Rode Neuzen Dag

De Lommelse Kathleen Woinin zamelde met haar fotoproject ‘Do not speak as loud as my heart’ 130 euro in voor Rode Neuzen Dag. Zij riep jongeren met moeilijkheden op om deze gevoelens op beeld te zetten. “In totaal heb ik zo vier verhalen kunnen uitwerken”, reageert ze tevreden.

1 reactie

 • Jan Maes

  1 jaar geleden
  Reklame stunt 130 wow
 1. AZ Turnhout investeert 7 miljoen euro in toestel voor kankerbehandeling: “Tumor nog preciezer bestralen”
  PREMIUM
  Turnhout

  AZ Turnhout investeert 7 miljoen euro in toestel voor kankerbe­han­de­ling: “Tumor nog preciezer bestralen”

  AZ Turnhout heeft een nieuwe bunker in gebruik genomen om kankerpatiënten uit de hele Kempen te bestralen. Over twee weken wordt ook gestart met de renovatie van een bestaande bunker. In totaal wordt 7 miljoen euro geïnvesteerd in het vernieuwingsproject waarbij ook twee nieuwe bestralingstoestellen in gebruik werd genomen. “Het nieuwe toestel laat ons toe om de tumor nog gerichter te bestralen”, zegt dokter Jean Meyskens.
 1. Beiaardcantus definitief geannuleerd, tickets worden terugbetaald
  Pelt

  Beiaardcan­tus definitief geannu­leerd, tickets worden terugbe­taald

  De organisatie van de Beiaardcantus heeft besloten om de tweede editie definitief te annuleren. “We hebben die ondertussen al twee keer moeten uitstellen, maar ook in de komende maanden zal het moeilijk blijven om evenementen zoals deze cantus voor te bereiden”, klinkt het in een officieel bericht. De reeds verkochte tickets worden terugbetaald. Daarvoor moet je jouw unieke ticketnummer bovenhalen en een document invullen dat op de Facebookpagina van de Beiaardcantus staat. Als je meerdere tickets hebt, moet je voor elk ticket een aparte aanvraag doen. De link is geldig tot en met 1 mei 2021 (middernacht). Na die deadline is het niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt