Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © ThinkStock

Lommelse politie waarschuwt handelaars: “Valse biljetten van 50 euro in omloop”

LommelDe Lommelse politie waarschuwt voor valse biljetten van 50 euro die in omloop zijn. “De afgelopen dagen werd er al op vier plaatsen mee betaald. Handelaars doen dus best een extra controle op die biljetten.”

 1. Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”
  Wielrennen profs

  Bank vooruit voor ambitieuze Jordi Meeus: “Ik ga voor de resultaten”

  Bora-hansgrohe stelde deze week de troepen voor 2022 voor. Jordi Meeus kon tijdens de online persconferentie rekenen op heel wat belangstelling. De Lommelaar was enthousiast en vooral, hij toonde veel ambitie voor zijn tweede jaar bij de profs. “Ik ben nog altijd blij dat ik gewacht heb met prof te worden. Bora-hansgrohe bleek de goede keuze en na een inloopjaar ben ik klaar voor de resultaten”, vertelt Jordi Meeus.
 2. Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parelstrand
  Lommel

  Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parel­strand

  Aan het Lommelse Parelstrand is het opvangcentrum van Fedasil verhuisd naar de westelijke kant van het vakantiepark. “Daar kunnen naast stacaravans ook chalets als opvangplaats gebruikt worden. Door de betere infrastructuur zijn er meer mogelijkheden en zullen we meer mensen onderdak kunnen geven. We bedanken alle medewerkers én de bewoners voor het harde werk. Door de goede samenwerking is de verhuis vlot verlopen”, klinkt het bij Fedasil.