Het ongeval gebeurde in de buurt van het kruispunt met Slagmolenstraat.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde in de buurt van het kruispunt met Slagmolenstraat. © Google Street View

Lommelse (25) komt om het leven na zware crash met kraanwagen in Mol

Lommel/MolOp de Zuiderring in Mol is zaterdagochtend een zwaar ongeval gebeurd met een bestelwagen en een kraanwagen. Dat bevestigt de lokale politie. Een 25-jarige vrouw, S.S. uit Lommel, kwam daarbij om het leven.

 1. Nieuw initiatief ‘Kinderspel’ biedt tijdelijke opvang aan 36 kinderen in Lommel
  Lommel

  Nieuw initiatief ‘Kinderspel’ biedt tijdelijke opvang aan 36 kinderen in Lommel

  In februari opent in Lommel het nieuwe opvanginitiatief ‘Kinderspel’. De Stad Lommel kreeg na de sluiting van vier kinderopvanginitiatieven van VZW Hera en VZW Rheia de opdracht om tijdelijke noodopvang te voorzien. Dat doet de stad samen met andere erkende kinderopvangverblijven en onthaalouders. “Nu kunnen we een extra oplossing bieden aan de kinderen die getroffen zijn door de sluitingen.”
 2. Suzan & Freek, Niels Destadsbader en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”
  Hoogstraten

  Suzan & Freek, Niels Destadsba­der en Dinky Toys op tweede affiche van Grenspop: “We hebben de fans mee laten beslissen”

  De organisatoren van Grenspop hebben de line-up bekendgemaakt voor de tweede editie. Naast Margriet Hermans en Mama’s Jasje, komen ook Niels Destadsbader, Suzan & Freek en de Dinky Toys optreden. Die laatste maakt nog eens een comeback. Afsluiten doen Ilsen & Verhulst. Op de kidsdag komen Nachtwacht en Mega Mindy optreden en wordt de festivalweide omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen. “We wilden een festival waar iedereen zich goed kan voelen”, vertelt Stephanie Cools.