Lommels gezin mist veldrit door beperkt budget in ‘Steenrijk Straatarm’

Lommel / KoerselLimburg boven in de vijfde aflevering van ‘Steenrijk Straatarm’. Hierin maken we kennis met de familie Mallants uit Lommel en de familie Lenaerts uit Koersel. Wanneer ze drie dagen wisselen met elkaar blijkt voor de Lommelaars hoe lastig het is om met een beperkt budget rond te komen.

 1. Verplaatsen van coronapatiënten “nog niet aan de orde” in Noorderhart Mariaziekenhuis
  Pelt

  Verplaat­sen van coronapa­tiën­ten “nog niet aan de orde” in Noorder­hart Mariazie­ken­huis

  In heel België kreunt de zorg onder de verschrikkelijke vierde golf van het coronavirus. In het Noorderhart Mariaziekenhuis te Pelt houden ze gelukkig het hoofd nog steeds boven water. Momenteel zijn er 23 patiënten met Covid-19, waarvan 5 op intensieve zorg. In Noorderhart Revalidatie & MS verblijven overigens 3 patiënten met Covid-19. “We hebben 12 bedden op de dienst Intensieve Zorg, waarvan 6 voorbehouden voor coronapatiënten", vertelt Sabine Van Bree van de communicatiedienst. “Het is dus nog niet aan de orde om te kijken wat er gebeurt als er geen plaats meer is voor hen.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.