Zaakvoerders Valerie en Philippe Haesendonckx van Matrassenmakers.
Volledig scherm
Zaakvoerders Valerie en Philippe Haesendonckx van Matrassenmakers. © RV

Lommels bedrijf maakt matrassen op maat van vrachtwagens en mobilhomes

LommelHet Lommelse bedrijf ‘Matrassenmakers’, een spin-off van Sleep Design, wil zich focussen op het ontwikkelen en produceren van matrassen en bedlinnen op maat van vrachtwagenchauffeurs en mobilhome-avonturiers. 

 1. Michelinsterren in de Kempen: deze zaken zijn het neusje van de zalm op culinair vlak volgens Michelin
  PREMIUM
  Turnhout/Geel/Lichtaart/Hulshout

  Michelin­ster­ren in de Kempen: deze zaken zijn het neusje van de zalm op culinair vlak volgens Michelin

  Alex Verhoeven en zijn team haalden afgelopen week met restaurant Hert in Turnhout een eerste Michelinster binnen. Een redelijk succesverhaal om dat in enkele jaren te kunnen verwezenlijken. Maar Hert is lang niet het enige sterrenrestaurant in de Kempen. Met La Belle in Geel, De Pastorie in Lichtaart (Kasterlee) en Hof ter Hulst in Hulshout zijn er nog drie. Wij zetten ze voor u op een rij. Een stukje geschiedenis, hoe lang hebben ze al een ster en wat kost zo’n middag of avond uit?
 2. Pelt Zomert met tal van thema-activiteiten op het Marktplein van Overpelt
  Pelt

  Pelt Zomert met tal van the­ma-activitei­ten op het Marktplein van Overpelt

  Op het Marktplein van Overpelt is het een hele zomer lang erg druk. Je kan je onder meer inschrijven voor een talentenjacht, vlooienmarkt en proevertjesmarkt via vzwoudemarkt@hotmail.com. Andere opvallende activiteiten van ‘Pelt Zomert’ zijn een karaoke, een kinderspeeldag, een dagdisco, een Italiaanse middag en Vlaanderen zingt. Aan het grote terras doen onder meer de horecazaken Café De Markt, Fresh Pizza, Pasta & Wraps, Obi & Luke’s, Cheers Pelt en Eethuis Orient mee.