Liefdesteksten op de ruiten van de etalages in Lommel 
Happy seasons
Volledig scherm
Liefdesteksten op de ruiten van de etalages in Lommel Happy seasons © Mine Dalemans

Liefdesboodschappen kleuren Lommelse stadscentrum: “Ik hou van je tot aan de toog en terug”

LommelIn het stadscentrum zorgt Bruisend Lommel voor een gezellige valentijnssfeer door liefdesboodschappen te laten schrijven op etalages van hun leden. Hiermee wil Bruisend Lommel de horecasector een hart onder de riem steken. Bij de boodschappen, door tekenaar Dirk Van Bun met rode pen opgetekend, zitten enkele leuke quotes! 

 1. Marie-France Corswarem (49) maakte de opkomst van de padelsport vanop de eerste rij mee: “Corona heeft de sport een nog grotere boost gegeven”
  PREMIUM
  Limburg

  Ma­rie-Fran­ce Corswarem (49) maakte de opkomst van de padelsport vanop de eerste rij mee: “Corona heeft de sport een nog grotere boost gegeven”

  Terwijl een groepje dertigers uitpuft op een bankje en verkoeling zoekt bij een drinkbus, staan vier jongeren een pleintje verder dansend op het ritme van de muziekbox een balletje op en neer te slaan. Verderop is een zakenman op rust op zoek naar zijn balletje, dat door zijn schoonbroer uit de kooi werd geslagen. Het is een inmiddels herkenbaar fenomeen op een doordeweekse avond aan een gemiddeld sportcentrum in Limburg. Dit succesverhaal heet ‘padel’. Drie jaar geleden had u er nog nooit van gehoord, nu ontsnapt niemand nog aan de razendpopulaire racketsport.
 2. Pijpleiding trekt mogelijk door Siberië, maar treft wellicht geen huizen
  Peer

  Pijplei­ding trekt mogelijk door Siberië, maar treft wellicht geen huizen

  De veelbesproken pijpleiding zal mogelijk door Peer trekken. De ondergrondse leiding die van de Antwerpse haven naar het Duitse Ruhrgebied loopt, heeft drie mogelijke tracés en één daarvan bevat ook Peer. “In dat geval zou de leiding door Siberië trekken”, vertelt burgemeester Steven Matheï (CD&V) nadat hij de nodige navraag deed. “Daar staan sowieso weinig tot geen huizen." Normaal moet men in Peer dus geen schrik hebben voor onteigeningen.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"