Verduyckt in het federaal parlement
Volledig scherm
Verduyckt in het federaal parlement © Photo News

Kris Verduyckt mag in Brits parlement spreken over import van ‘jachttrofeeën’

LommelKamerlid Kris Verduyckt (Vooruit) spreekt woensdagnamiddag in het Britse Houses of Parliament. Verduyckt zal zijn unaniem goedgekeurde voorstel toelichten dat de import van jachttrofeeën van zeldzame diersoorten zoals leeuwen, ijsberen en tijgers in België verbiedt.

  1. TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertingen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”
    PREMIUM
    Hoepertingen

    TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertin­gen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”

    Zomerbars schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond, maar bij ‘t Huis Zonder Naam’ in Hoepertingen besloten ze zich jaren geleden al aan het nieuwe concept te wagen. “We zaten met een prachtig gebied achter het restaurant waar we toch iets mee moesten doen”, klinkt het. En dat ‘iets’ werd de gezellige zomerbar die binnen enkele maanden weer transformeert in een winterbar. “Hier beleef je elk moment van het jaar iets.”