Kevin wordt na de aanval van zinloos geweld getroost door zijn mama Paula.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin wordt na de aanval van zinloos geweld getroost door zijn mama Paula. © Karolien Coenen

Kevin (29) bekomt na zinloze aanval in park: “Vele steunbetuigingen en kaartjes van onbekenden doen deugd”

LommelKevin Janssen (29), een jongeman met een verstandelijke beperking uit Lommel, trok dinsdagnamiddag naar het Barrierspark om zwerfvuil en sluikstort op te ruimen. Een routinewerk dat grondig werd verstoord door een groepje jongeren, die Kevin zonder enige aanleiding in het ziekenhuis sloegen. Nieuws dat niemand onberoerd laat. Het gezin kan dan ook rekenen op heel wat hartverwarmende reacties van naasten, maar ook van onbekenden. Welgekomen steun, al blijft het gezin zich afvragen wat de jongeren precies heeft bezield.

 1. Geel krijgt als eerste stad in de provincie glasvezelnetwerk voor razendsnel internet
  Geel

  Geel krijgt als eerste stad in de provincie glasvezel­net­werk voor razendsnel internet

  Als eerste stad van de provincie Antwerpen wordt er in Geel een glasvezelnetwerk voor razendsnel internet uitgerold. Het stadsbestuur sloot daarvoor een overeenkomst met Fiberklaar, een nagelnieuw fibernetwerkbedrijf dat tegen 2028 een fiberverbinding wil voorzien in 1,5 miljoen Vlaamse woningen. Gelenaars kunnen zich tijdens een campagne aanmelden en betalen dan geen aansluitingskosten voor de fiberaansluiting.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek