Frank Van Hout kwam Anne Marie Bush op het spoor via een dj-forum.
Volledig scherm
Frank Van Hout kwam Anne Marie Bush op het spoor via een dj-forum. © Foto Dalemans

Het gaat hard voor dj Frank Clarck: samenwerking met Voice-zangeres en buitenlandse interesse

Sinds de Lommelse dj en producer Frank Clarck een Ibiza-hit scoorde met ‘You belong to me’, gaat het hard. De samenwerking met Anne Marie Bush, zangeres van de Simple Minds, opende deuren voor de Lommelaar, die deze zomer opnieuw een stap wil zetten. “Tomorrowland blijft één van de grote ambities”, geeft hij toe.

 1. Lommelaar vangt 64 beschermde vogels: één maand cel met uitstel gevorderd
  Lommel

  Lommelaar vangt 64 beschermde vogels: één maand cel met uitstel gevorderd

  Een 72-jarige Lommelaar riskeert een celstraf van één maand met uitstel en een boete van 2.000 euro voor het vangen van 64 beschermde vogels. Enkele inspecteurs van Natuur en Bos zagen hoe de man een verboden ‘mistnet’ en een lokvogel gebruikte en op die manier een vogel had gevangen. Ook in zijn woning werden nog allerlei hulpmiddelen gevonden voor het vangen van vogels. Inmiddels heeft de man een nieuwe hobby gevonden en maakt hij geregeld fietstochtjes. “Ik houd geen vogels meer en heb me geëxcuseerd bij de inspecteurs. Die kregen zelfs een koffietje tijdens de huiszoeking." Op 5 januari wordt het vonnis uitgesproken.
 1. Vrije Basisschool Den Heuvel krijgt subsidie voor verbouwingswerken
  Lommel

  Vrije Basis­school Den Heuvel krijgt subsidie voor verbou­wings­wer­ken

  Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) voorziet een bedrag van 58.022,52 euro voor verbouwingswerken bij de Vrije Basisschool Den Heuvel. De school zal het geld gebruiken voor de verbouwing van de bestaande kleuterschool. Bovendien wordt er ook geïnvesteerd in de aanbouw van twee extra klaslokalen. “We blijven investeren in onze schoolinfrastructuur. Ook in moeilijke tijden. De nood aan extra capaciteit is groot”, zegt Weyts.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto