De Lommelse Kevin Janssen – een 29-jarige jongeman met een verstandelijke beperking – is dinsdagnamiddag aangevallen door een groep jongeren in het Lommelse Barrierspark.
Volledig scherm
PREMIUM
De Lommelse Kevin Janssen – een 29-jarige jongeman met een verstandelijke beperking – is dinsdagnamiddag aangevallen door een groep jongeren in het Lommelse Barrierspark. © RV

Groep tieners slaat Kevin (29), die mentale beperking heeft, hersenschudding en gebroken oogkas: “Hij durft niet meer buiten te komen”

LommelKevin Janssen (29) is een enthousiaste ‘Mooimaker’. De jongeman met een verstandelijke beperking helpt sinds een paar maanden het Lommelse Barrierspark proper te houden. Dinsdag werd zijn opruimactie plots grondig verstoord: een groep jongeren sloeg hem bont en blauw. Kevin en diens mama zijn aangeslagen.

 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"