Kevin wordt getroost en verzorgd door zijn mama Paula Pinxten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin wordt getroost en verzorgd door zijn mama Paula Pinxten. © Karolien Coenen

Familie van tiener (15) die Kevin sloeg, voelt zich onveilig en stuurt aan op verzoeningsgesprek. “Maar daar is het nog iets te vroeg voor”

LommelDe familie van de tiener die Kevin in elkaar sloeg, reikt nu de hand. Ze willen aan tafel zitten om het geval van zinloos geweld uit te praten, maar de mama van Kevin vindt dat nog iets te vroeg. “Ik sta er wel voor open”, zegt ze. De kaartjes en steunbetuigingen voor het slachtoffer blijven intussen toestromen. De familie van de tiener voelt zich intussen onveilig, en kan rekenen op een extra oogje in het zeil van de politie.

 1. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Zo verliep eerste sluitingsavond van de cafés: drukte om 22 uur
  Play

  Zo verliep eerste sluitings­avond van de cafés: drukte om 22 uur

 2. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein