Duizendtal leerlingen geëvacueerd na bommelding in Lommelse school

LommelEen duizendtal leerlingen van de campus van scholengroep WICO in Lommel is woensdagochtend geëvacueerd naar een sporthal in de gemeente wegens een bommelding. De vestiging is sinds 13 uur weer vrijgegeven nadat er niets gevonden werd.

 1. Heilig Hartziekenhuis versterkt samenwerking met patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Heilig Hartzieken­huis versterkt samenwer­king met patiënten­ver­e­ni­gin­gen en zelfhulp­groe­pen: “De patiënt moet het middelpunt van de zorg zijn”

  Het Heilig Hartziekenhuis heeft een eerste belangrijke stap gezet om een zogenaamd ‘zelfhulpvriendelijk ziekenhuis’ te worden. Donderdag heeft de zorginstelling namelijk officieel aangekondigd haar bestaande samenwerking met verschillende patiëntenverenigingen en zelfhulpgroepen duurzaam te verankeren en nog verder uit te breiden. “Vooral voor patiënten zonder netwerk betekenen lotgenotengroepen een nieuwe start.”
  Mol
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.