Volledig scherm
© Photo News

Dieven stelen brandstof uit vrachtwagentank

Aan de Boskantstraat in Lommel-Kolonie hebben dieven de diesel uit de brandstoftank van een vrachtwagen gestolen. 

 1. Snelle stijging aantal coronabesmettingen in Sint-Huibrechts-Lille: Basisschool Helibel met onmiddellijke ingang gesloten tot 8 november
  Sint-Huibrechts-Lille

  Snelle stijging aantal coronabe­smet­tin­gen in Sint-Huibrechts-Lil­le: Basis­school Helibel met onmiddel­lij­ke ingang gesloten tot 8 november

  Basisschool Helibel in Sint-Huibrechts-Lille wordt met onmiddellijke ingang gesloten tot en met 8 november. De oorzaak is het snel stijgende aantal coronabesmettingen de afgelopen dagen. “De lessen voor het eerste en tweede leerjaar werden alvast opgeschort en enkele leerkrachten gingen in quarantaine. In de school zitten veel broertjes en zusjes, die thuis het virus aan elkaar kunnen doorgeven en het zo in andere klassen binnenbrengen”, zegt burgemeester van Pelt Frank Smeets (CD&V).
 2. Coronapatiënten nemen één derde van bedden op intensieve zorg in Ziekenhuis Geel in: “Binnen enkele dagen openen we wellicht volledige Covid-afdeling”
  Geel

  Coronapa­tiën­ten nemen één derde van bedden op intensieve zorg in Ziekenhuis Geel in: “Binnen enkele dagen openen we wellicht volledige Co­vid-afdeling”

  Ook het Ziekenhuis Geel neemt de laatste dagen een stijging van het aantal opnames van Covid-19-patiënten waar. Coronapatiënten nemen intussen één derde van de bedden in op de afdeling intensieve zorg. “We verwachten binnen enkele dagen een volledige Covid-afdeling te openen”, zegt ziekenhuisdirecteur Jan Flament. Momenteel wordt de gewone zorg niet afgebouwd, al lijkt dat slechts een kwestie van tijd.