Politie Lommel
Volledig scherm
© Politie Lommel

Dierenbeul tapet poten van veulen aan elkaar

De lokale politie van Lommel is op zoek naar getuigen van een geval van dierenmishandeling. Een interventieploeg van de politie kreeg vanmiddag een melding over een veulen waarvan de achterste poten met tape aan elkaar geplakt waren. Het veulen werd bevrijd uit zijn benarde situatie en stelt het momenteel goed.

39 reacties

 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  Kunnen ze niet even nagaan wie in de psychiatrie heeft gezeten en duidelijk iets met paarden had ? Of zoeken naar een gemeenschappelijke link tussen alle eigenaars van mishandelde paarden? Dat duurt nu al jaren. Ik heb echt de indruk dat de politie geen ernstig onderzoek voert. Die tape diende ws om nog iets ergers te doen!
 • Albert Hendrix

  2 jaar geleden
  Op die tape moeten ze toch sporen vinden of wil de politie voor een dier niet zo ver gaan.
 • Barbara Schotte

  2 jaar geleden
  Cynthia, een eigenaar mag niet verplicht worden om zijn paarden op stal te zetten zodat dit niet meer gebeurd! Dat is de omgekeerde wereld. Het zijn de daders die gestraft moeten worden, het is erg dat eigenaars hun paarden niet meer veilig weten!
 • ROBERT GERTS

  2 jaar geleden
  Wat kan een mens nu tegen paarden hebben? Ach ik zou zo’n persoon toch eens willen betrappen! De politie zou ik daarna wel inlichten. Hij zou dan wel 2x nadenken eer hij nog een dier pijn doet! Want een celstraf of boete helpt niet bij zulke geestesgestoorde debielen!!
 • Erik Audenaert

  2 jaar geleden
  Een tape rond die dierenbeul zijn poten doen en hem zo in de wei achterlaten .