Diefstal op schoolwerf

 1. Coronapatiënten nemen één derde van bedden op intensieve zorg in Ziekenhuis Geel in: “Binnen enkele dagen openen we wellicht volledige Covid-afdeling”
  Geel

  Coronapa­tiën­ten nemen één derde van bedden op intensieve zorg in Ziekenhuis Geel in: “Binnen enkele dagen openen we wellicht volledige Co­vid-afdeling”

  Ook het Ziekenhuis Geel neemt de laatste dagen een stijging van het aantal opnames van Covid-19-patiënten waar. Coronapatiënten nemen intussen één derde van de bedden in op de afdeling intensieve zorg. “We verwachten binnen enkele dagen een volledige Covid-afdeling te openen”, zegt ziekenhuisdirecteur Jan Flament. Momenteel wordt de gewone zorg niet afgebouwd, al lijkt dat slechts een kwestie van tijd.
 2. Stad Geel, middelbare scholen en huisartsen starten communicatiecampagne om jongeren te doen nadenken over corona
  Geel

  Stad Geel, middelbare scholen en huisartsen starten communica­tie­cam­pag­ne om jongeren te doen nadenken over corona

  Vrijdag trapten de stad Geel, in samenwerking met de middelbare scholen en huisartsen van het triagecentrum, een communicatiecampagne op gang die als doel heeft om jongeren te doen nadenken over de snelle verspreiding van het coronavirus. Meer dan 3.000 Geelse middelbare scholieren kregen vrijdagnamiddag tijdens een klasgesprek allerlei vragen voorgeschoteld - zoals “Kun je ermee leven dat je iemand anders zou besmetten met COVID-19?” - nadat ze toelichting hadden gekregen van enkele ervaringsdeskundigen tijdens een online infosessie.